Uvjeti korištenja

Domena satnica.com je u vlasništvu tvrtke Mijena d.o.o Pula. Sve Internet stranice koje se nalaze unutar domene satnica.com u ovim uvjetima ulaze u pojmove (stranice i internetske stranice). Ovi uvjeti korištenja se odnose na korištenje satnica.com internetskih stranica od strane korisnika.

Tvrtka Mijena d.o.o iz Pule(u nastavku Mijena) je izdavač stranice satnica.com (u nastavku satnica). Pristupom na satnica.com i njenim korištenjem korisnik izjavljuje da je upoznat i suglasan našim uvjetima i pravilima korištenja satnice te naravno sa zaštitomo privatnosti. Svakim svojim daljnjim korištenjem korisnik pristaje na korištenje stranice i ponašanje u skladu sa navedenim pravilima i uvjetima.

Satnica.com je tražilica poslovnih subjekata i javnih ustanova koja je osmišljena sa ciljem da Vama kao korisnicima pruži osnovne informacije do kojih se teško dolazi i to sve na jednom mjestu. Satnica.com je također osmišljena da Vama kao poslovnim subjektima bilo kojeg tipa ponudi jedinstven način oglašavanja u kojem su uključene bitne stavke specijalizirane samo u branši Internet oglašavanja.

Satnica.com nije službena stranica Vlade Republike Hrvatske i molimo Vas unaprijed da sve upite koji su vezani za daljnje poslovanje ili informiranje uputite na drugu adresu koju naravno možete saznati na satnici. Podaci javnih ustanova su prikupljeni sa ciljem da Vam se olakša potraga za nekom institucijom i preuzeti su sa službenih stranica ustanova. U slučaju ako primjetite neku grešku u informaciji slobodno nam javite na info@satnica.com.

Autorsko pravo

Sve informacije, sadržaj, prezentacije, dizajn, software koji se nalazi na satnica.com su zaštićeni autorskim pravom od tvrtke Mijena d.o.o. Ako želite naglasiti neku informaciju koju ste preuzeli sa satnica.com, a da nije javna slobodno možete koristiti poveznicu na satnicu, dok sve druge vrste neovlaštenog kopiranja nisu dozvoljene i bit će krivično gonjene. Satnica se također može koristiti u slučaju ako satnica.com i Mijena d.o.o daju svoj pristanak. Ako želite koristiti neke od naših informacija, sadržaja.. obratite nam se slobodno na info@satnica.com

Informacije koje su objavljene na satnica.com nisu preporuka na kupnju određenog proizvoda ili usluge.

Pravila prenošenja sadržaja

Svi članci, komentari, fotografije te ostali objavljeni materijal na portalu satnica.com vlasništvo su tvrtke Mijena d.o.o. I naše tražilice Satnice. Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na satnica.com dozvoljeno je samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 600 slovnih znakova, pri čemu je navođenje izvora obavezno. Ako je pak riječ o mrežnoj stranici onda je obavezno i staviti poveznicu na originalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.U svakom slučaju, radi naše radoznalosti, ljubazno vas molimo da nam na info@satnica javite ako ste prenijeli neku informaciju s naše stranice. Hvala!

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na satnica.com prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršitelja će biti pokrenut pravni postupak.

Promjena uvjeta korištenja

Satnica.com zadržava pravo ukidanja ili izmjene bilo kojih od navedenih uvjeta i pravila ako smatra da je to potrebno. Korisnici se savjetuju da povremeno provjere da li je došlo do kakvih promjena uvjeta dok će poslovni subjekti biti pravovaljano obavješteni o promjenama istih. Ako kao korisnici nastavite sa korištenjem stranica na Internet stranici satnica.com smatra se da ste prihvatili trenutno važeće uvjete korištenja i izjave o privatnosti.

Zaštita privatnosti

Satnica.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, satnica.com neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. Satnica.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila satnica.com internetske stranice ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

NAPOMENA:

Na upite koji su vezani sa nadležnim institucijama ne odgovaramo, jer za to nismo ovlašteni te Vas molimo da se u tom slučaju obratite nadležnim institucijama!

Naknadno dopunjavanje osnovnih profila se naplaćuje, stoga Vas molimo da obratite pozornost pri ispunjavanju formulara.

 

Pravila recenziranja

Svaki prekršaj pravila recenziranja će rezultirati ne objavljivanjem recenzije. Administratori i redakcija jedini su ovlašteni za interpretaciju pravila.

U recenzijama želimo:

 • Čuti Vaše mišljenje
 • Komentiranje proizvoda ili usluge na što konstruktivniji način
 • Budući da recenzije sadrže više stavki budite slobodni o svakoj reći po nešto
 • Svaka konstruktivna recenzija bit će objavljena sa ciljem poboljšanja kvalitete usluge od strane poslovnih subjekata
 • Da budete otvoreni i kažete što mislite

U recenzijama ne želimo ili zabranjujemo:

 • Strogo je zabranjeno veličanje totalitarnih režima, govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj i/ili spolnoj osnovi te psovke. Takve recenzije neće biti objavljivane.

 • Izravne prijetnje drugim korisnicima, subjektima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije zabranjene su, a u ekstremnim slučajevima podložne i kaznenom progonu.

 • Zabranjeno je postavljanje pornografskog, politički ekstremnog, moralno upitnog i uvredljivog sadržaja, kao i poveznica na takve sadržaje i kao takvi neće biti objavljeni.

 • Strogo je zabranjena uporaba bilo kakvog ilegalnog materijala ili promicanje ilegalnih aktivnosti, uključujući ilegalne stranice za skidanje sadržaja. Kazna je trajna zabrana recenziranja sa određene IP adrese te neobjavljivanje recenzija

 • Oglašavanje i postavljanje poveznica čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih uz korisnički profil zabranjeno je na cijeloj stranici i neće biti objavljivano
 • Nećemo objavljivati sadržaje recenzija koji nisu vezani uz temu poslovnih i drugih subjekata. To uključuje i postove kojima je jedina svrha upozoravanje na kršenje pravila.
 • Kažnjivo je vrijeđanje drugih korisnika i/ili administratora te neprikladno izražavanje;
 • Spamanje (postanje nesvrsishodnih i neželjenih recenzija) nije dopušteno i može
 • Pisanje velikim slovima smatra se vikanjem te se neće tolerirati, osim u slučaju kad se velika slova koriste za naglašavanje ili isticanje dijelova recenzije;
 • Zabranjen je unos recenzija koji nemaju vidljivih poveznica s poslovnom kategorijom ili poslom kojim se bavi klijent (nema oftopičarenja)
 • Svaka recenzija koji se ne odnosi na profil poslovnog subjekta neće biti objavljena
 • Svaka recenzija koja ne bude sadržavala Vaše mišljenje neće biti objavljena
 • Svaka recenzija koja bude okarakterizirana kao spamm neće biti objavljena

Copyright Mijena d.o.o. “Internet marketing agencija koja donosi rezultate!”

Mijena d.o.o.